a

De reis terug naar huis

Voor mij is het leven een reis terug naar huis. Naar je ware zelf. Naar dat wat verstopt zit onder al die laagjes, jasjes en conditioneringen. Daar vind je jij... Jouw kern, je oorspronkelijke blauwdruk, jouw unieke licht. Daar kom je thuis in jezelf. Om daar te komen, mag je alles gaan zien en voelen wat er in jou leeft.

Vaak loopt de reis naar huis langs de ervaringen die je in jouw leven hebt opgedaan. Je komt lichte stukken tegen, maar ook donkere en alles daar tussenin. Al jouw ervaringen hebben je gemaakt tot wie je bent. De meest fantastische, maar ook de hele pijnlijke. Diep van binnen en soms ook vlak onder de oppervlakte vind je weggestopte en onderdrukte emoties, onafgemaakte bewegingen, die zich als het ware als bevroren deeltjes vastgezet hebben in jouw systeem. Deze zorgen ervoor dat bepaalde delen in je lichaam niet meer kunnen stromen en dat kan zich uiten in uiteenlopende klachten. Door deze gebeurtenissen en emoties aan te kijken en te doorvoelen, vind je de weg naar heelheid. Kun je je volledig mens gaan voelen en de verantwoordelijkheid gaan dragen voor je eigen creaties in het leven. Ik bied meerdere vormen van ondersteuning aan die als voertuig kunnen dienen om de reis naar huis mee te maken. Ik ondersteun je graag in dit proces en kijk ernaar uit om alle delen van jou te verwelkomen.

Van mijn hart naar het jouwe,

Martine ♡

ADEMWERK

Wist je dat je een andere staat van bewustzijn kunt bereiken met de kracht van je eigen adem? Je eigen adem kan als katalysator dienen en de mogelijkheid bieden om diepe transformatie en genezing te ervaren.

Lees meer

KUNDALINI ACTIVATIE

Naast ademcoach werk ik ook met kundalini energie. Ik ben een Kundalini Awakening facilitator. Das een hele mond vol hè.. Het komt er op neer dat ik bij jou je Kundalini energie kan “aanzetten”. Maar wat is dat nou eigenlijk die Kundalini energie?

Lees meer

ENERGY HEALING

Tijdens een energetische healing stem ik me af op jouw energie om storingen in energiestromen vast te stellen. Het is de bedoeling dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer op gang komt, zodat eventuele blokkades worden opgeheven en de energie weer vrij kan stromen.

Lees meer
a

Voorjaarsretraite 'Adempauze'

Als de lente weer lonkt dan nodigen wij je uit voor een transformerende adempauze waarin je bewust stil mag staan bij wat er in jou om je aandacht vraagt. Een weekend met yoga, meditatie, stiltewandelingen, opstellingen en ademwerk op een prachtige locatie in Zuid Friesland waar jij helemaal tot rust mag komen. Nieuwsgierig geworden?

Hier vind je alle informatie.

Happy Customers

"Martine gevonden doordat ik zocht naar een ademcirkel in de omgeving Lemmer. Haar benaderd, ze reageerde al gauw en het contact voelde fijn. Nu een paar cirkels verder kan ik zeker zeggen dat het heel veilig voelt bij Martine en ook heel vertrouwd. Bedankt Martine, op nog veel meer moois waar ik aan deel mag en kan nemen. 💛."

Heleen Ebeling Koning

"De veilige ruimte die Martine creëert, samen met de prachtige begeleidende muziek en warme persoonlijke aandacht, zorgen ervoor dat ik me durf open te stellen waardoor ik in staat ben een deel van mezelf te bereiken waar ik normaal gesproken niet bij kan en iedere ademsessie weer een laagje af kan pellen".

Monique Nijboer

"Martine is een super liefdevolle begeleider tijdens de ademreis. Ze creëert een fijne ruimte met veel liefde en aandacht waarin je er volledig mag zijn".

Ivo van Dijk

Eigenaar UniversalSoundShifts

GET IN TOUCH.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Heb je een vraag of wil je een sessie plannen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. 

CONTACT

LOCATIE LEMMER

+31625194756

info@breatheintoyourheart.com

Heegermeerstraat 6 8531 RR Lemmer